Інструкція

Виявляється з меду можна і щось міцненьке приготувати! Готові? Давайте святкувати!

Старовинний рецепт – медовуха в домашніх умовах без кип’ятіння і дріжджей. Приготування може зайняти 3-4 місяці, але зате мед розводиться в холодній воді, а не в гарячій – так всі його поживні речовини зберігаються.

Розведіть мед в холодній воді, додайте родзинки

Зав'яжіть горло марлею та поставте в тепле місце

Через 1-2 дня почнеться бродіння. При проявленні бродіння потрібно рідину профільтрувати через декілька слоїв марлі, перелийте в іншу ємкість та дуже добре закрийте

Поставте тару в льох, або інше прохолодне та темне місце, медовуха має бути готова через 3-4 місяці. Така медовуха буде солодкою з кислинкою, десь 3-4 градуси. Смачного!

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ

( 0рейтинг )

ІНГРЕДІЄНТИ